Warning: Attempt to read property "foto" on array in /home/dinamikis/domains/dinamikismakinalari.com.tr/public_html/haber-detay.php on line 39

VOLVO'NUN YENİ NESİL TIRNAK SİSTEMİ, KOVALARA ÇİĞNEMEK İÇİN BİR ŞEYLER VERİYOR


Volvo Construction Equipment'ın orta ve büyük tekerlekli yükleyicilerinde ve ekskavatörleri artık yüzünüzü gülümsetecek daha çok şeye sahip, sadece üretkenliği ve yakıt verimliliğini arttırmakla kalmayan aynı zamanda aşınmaya karşı daha dirençli ve çekiçsiz pim tasasrımı nedeniyle takılması daha kolay tamamen yeni premium tırnak sistemi.

L60 ila L350 arasındaki Volvo tekerlekli yükleyiciler için ve 14 ton kapasiteli en büyük 95 tonluk makineye kadar olan Volvo ekskavatörleri için sunulan yeni tırnak sistemi daha derine iner ve daha uzun süre daha keskinleşir. Düşük profilli tasarım daha hızlı penetrasyon kabiliyeti ve daha yüksek kova dolgusu sunar, daha hızlı çevrim süreleri sunar ve tırnak ömrü boyunca %20 daha fazla penetrasyon sağlar, üretkenliği arttırır ve etkili tırnak ömrünü uzatır. Tasarım ayrıca daha fazla kendini keskinleştiren bir tasarıma sahiptir ve yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olur.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE 5G POTANSİYELİNİ KEŞFETME...
2019-07-09
OPERATÖR EĞİTİMİNİN TCO'YU DÜŞÜRMESNİN DÖRT YOL...
2019-07-09
YENİ VOLVO EC60E BÜYÜK MAKİNE PERFORMANSINI KOM...
2019-07-09
VOLVO'NUN YENİ NESİL TIRNAK SİSTEMİ, KOVALARA Ç...
2019-07-09
VOLVO CE, BİR DİZİ YENİ SABİT DORSELİ TAŞIMA KA...
2019-07-09